Livrarea produsului achiziționat reprezintă modul in care acesta ajunge la cumpărător, acesta intrând in posesia lui. Livrarea se realizează de către companii colaboratoare specializate, sau prin intermediul curierilor proprii ai vânzătorului.


    Considerăm că livrarea produsului/produselor comandate, confirmate și achitate este cauza încheierii contractului. Din acest considerente acordăm atenție deosebită acestui subiect. Aria geografică de acoperire a livrărilor este cea în care operatorul nostru contractual Sameday livrează.


    Sintagma  "Livrare in orice localitate din Romania" este limitată de posibilitatea curierului de a ajunge la adresa de destinație.  


    Termenul estimativ afișat pentru livrarea produselor pe site o data cu prezentarea respectivelor produse, se refera exclusiv la zile lucrătoare și reprezintă acela mai optimistă estimare în condiții ideale.

      Livrarea produselor noastre are o arie de extindere naționala si, astfel, se va face oriunde în Romania cu excepția localităților care sunt in afara posibilității curierilor de a ajunge cu mașina la locul indicata de cumpărător (exemplu: necesitatea folosirii bacului de către curier pentru a traversa pe malul opus sau drumuri inaccesibile pentru autoturisme). Pentru o estimare mai corectă a datei de livrare puteți consulta politica de livrare și timpii estimați ai curierului Sameday la adresa https://sameday.ro/termeni-si-conditii/


    Înainte de a va fi onorata o comanda plasata pe site-ul nostru, ești notificat pe email.


    Livrarea produselor se efectuează de către Sameday la costul de 9.99 lei pentru comenzile mai mici de 49 lei si GRATUIT pentru comenzile mai mari de 49 lei. Toate prețurile conțin TVA


    Sameday lucrează după propriul program si organizare, independent de cea a vânzătorului. Eventualele întârzieri care pot apărea in procesul de livrare țin strict de firmele de transport.


    Livrarea prin intermediul Sameday se realizează conform standardelor si procedeelor specifice implementate si folosite de către aceasta firma. Timpul de livrare standard stabilit contractual cu furnizorul Sameday este de maxim 48 ore. Nu suntem răspunzători de întârzierile sau erorile provocate din culpa Sameday.


    Livrarea gratuita și  preturile de livrare comunicate mai sus ori pe website sunt valabile doar pentru livrările efectuate in raza de acoperire a Sameday. Pentru destinații aflate in afara acestei acoperiri se pot percepe taxe de transport adiționale care însă nu pot fi stabilite si comunicate anticipat, in cuprinsul promoțiilor, cuantumul acestora depinzând de distanta (km) dintre localitățile aflate in raza de acoperire a societăților de curierat si localitatea pe care o indici pentru a-ți fi livrata comanda.


    Sameday dispune de agenții in orice județ de pe teritoriul României, agenții prin care va trece fiecare expediție din acea zona. Localitățile aflate la distante îndepărtate de agenția teritoriala pot avea întârzieri la livrare care nu ne pot fi imputate și pe care nu ni le asumăm.


   In cazul apariției unor situații neprevăzute (blocaje trafic, condiții meteo nefavorabile, imposibilitatea mijloacelor de transport in comun de a-si efectua traseele), ne rezervam dreptul de a amâna comanda.


   De asemenea, exista cazuri excepționale in care comenzile nu pot fi onorate din motive independente de noi. Acestea includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forța majora, conform uzanțelor legii din Romania. Toate aceste situații ne exonerează de răspunderea privind întârzierea sau chiar anularea livrării.


   Înainte de fiecare livrare, vei fi contactat de către curier. In cazul in care curierul nu te găsește la adresa menționata, in intervalul orar stabilit de comun acord si in conformitate cu programul de lucru al firmei de curierat, acesta va reveni încă o data, după ce a restabilit contactul cu tine. Daca coletul nu va fi ridicat in termen de 7 zile de la sediul curierului, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul nostru. In cazul refuzului unui colet livrat, conform comenzii efectuate pe site-ul nostru, ești de acord sa achiți in avans următoarea comanda, indiferent de valoarea produselor comandate.


  Termenul de livrare afișat pe site va fi decalat in cazul sărbătorilor legale.


  Comenzile acceptate care astfel devin expediții sunt predate curierului  intre orele 14-15 în zile lucrătoare. În zilele nelucrătoare nu se fac expedieri. Termenul general de 48 ore estimat de curier începe să curgă odată cu preluarea coletului de la depozitul nostru.


  Comenzile efectuate în zilele nelucrătoare și după ora 15:00 a zilelor lucrătoare sunt expediate în prima zi lucrătoare care urmează.


  Pentru claritate: niciun termen prezentat nu este asumat contractual! Toate aceste termene sunt estimări ideale.


  Termenul maxim asumat de livrare de către noi este de 10 zile lucrătoare. Dacă nu primești comanda confirmată și acceptată în acest interval, indiferent dacă nu am putut livra produsul sau din motive de curierat, îți vom restituii valoarea achitată.


  Prin plasare comenzii, cumpărătorul este de acord cu prețurile, tarifele de expediție si timpii de livrare.

Product added to wishlist
Product added to compare.