Dreptul de retragere din contract


    Conform art. 9 din OUG 34/2014, poți renunța la orice produs achiziționat online si care nu corespunde dorințelor sau așteptărilor tale, in termen de 14 zile calendaristice [calculate de la ziua in care intri in posesia produsului] , fără sa justifici sau sa motivezi aceasta alegere. Pentru a beneficia de aceasta modalitate de denuntare unilaterala a contractului, restituirea Produsului trebuie sa se facă exact in starea in care l-ai primit si sa fie însoțit de toate accesoriile si documentele. Iti vom restitui prețul achitat pe produs in maximum 15 zile lucrătoare de la data la care am primit Produsul [data recepționarii in depozit a produselor care au făcut obiectul vânzării] in depozit, in contul bancar pe care ni l-ai indicat. Cheltuielile ocazionate cu trimiterea Produsului, in cazul denunțării unilaterale a contractului, cad, conform legii, in sarcina ta.


    Vânzătorul poate suporta valoarea returului (vezi mai jos) în limita unei returnări.


    Consumatorul poate verifica autenticitatea unui dispozitiv electronic chiar și fără a deschide / porni dispozitivul, prin simpla accesare a site-ului producătorului respectiv.


    Cumparatorul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților si funcționarii produselor.


    Profesioniștii (orice persoana fizica sau juridica, publica sau privata, care acționează in cadrul activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale in legătura cu contractele care intra sub incidenta ordonantei de urgenta nr 34/2014, precum si orice persoana care actioneaza in acelasi scop, in numele sau pe seama acesteia: societățile, fundațiile asociațiile, cooperativele, formele de organizare profesionale, cabinete individuale, grupate, instituții, orice entitate care nu este consumator conform art. 2 din  Legea nr. 449/2003  privind vânzarea produselor si garanțiile) asociate acestora nu beneficiază de dreptul de retur in 14 zile.


    Pentru returnarea produselor este suficient sa ne expediați prin intermediul unui e-mail numărul facturii, numele dvs. si un număr de telefon pe adresa contact@actel.ro sau sa completati formularul din cadrul paginii mobilejoy.ro/retur.


   Returul produselor se va face prin intermediul Sameday, iar costurile si comanda către curier sunt suportate de către Smart Evo Tel SRL.- în limita unei expediții.


   Înlocuirea unui produs cu un altul este gratuita. mobilejoy.ro va suporta costurile pentru o singura înlocuire gratuita per comanda. Alte înlocuiri aferente unei comenzi care a beneficiat de înlocuire gratuita se tarifează cu 9.99 lei (Tva inclus) pentru tur si 9.99 lei (Tva inclus) pentru retur.


   Daca produsul recepționat se dovedește a nu fi conform cu specificațiile prezentate pe site sau prezinta defect, cumpărătorul poate solicita returnarea acestuia pentru a fi înlocuit cu un alt produs sau poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare decât produsul înlocuit, cumpărătorul va plăti doar diferența de suma dintre cele 2 produse. Daca valoarea produsului înlocuitor este mai mica decât produsul înlocuit, cumpărătorul va primi diferența intr-un cont iban indicat de cumpărător.


   Daca un anumit produs nu poate fi înlocuit cu un altul, atunci se va restitui integral contravaloarea acestuia.

Product added to wishlist
Product added to compare.