Garanția (garanție - orice angajament asumat de vânzător sau producator fata de consumator, fără solicitarea unor costuri suplimentare, de restituire a prețului plătit de consumator, de reparare sau de inlocuire a produsului cumparat, daca acesta nu corespunde condițiilor enunțate in declarațiile referitoare la garanție sau in publicitatea aferenta – art. 2, pct 9 lit e din L449 /2003); reprezintă obligația legala si contractuala pe care Vânzătorul o are către Utilizator, utilizatorul fiind reprezentat de orice persoana fizica sau juridica ce realizează o tranzacție in scopul primirii de bunuri si prestării de servicii din partea Vânzătorului.


   Utilizatorul ia la cunoștința si este de acord cu efectele si obligațiile pe care garanția le reprezintă in momentul achiziționării produsului, fie solicitând expunerea succinta a punctelor cheie din garanție,  prin mijloacele de comunicare din site, unui reprezentant al firmei in momentul efectuării comenzii, fie prin parcurgerea informațiilor despre garanție, informații ce se regăsesc pe site-ul mobilejoy.ro in secțiunea termeni si condiții/garanție.


   Garanția oferita de Vânzător începe sa-si producă efectul in momentul ridicării de la curier a produselor expediate.

Garantia oferita clientului inceteaza:

   Atunci când se constata de către personal autorizat încercarea de modificare a proprietăților materialelor si componentelor din care este fabricat obiectul, dar si la schimbarea destinației specificate a obiectului.


   Atunci când garanția oferita de către firma își încheie termenul de valabilitate.


   Atunci când beneficiarul, in urma nerespectării instrucțiunilor de utilizare si aplicare a produselor le provoacă daune ce pot sa provoace inutilizarea acestora in condițiile specificate.


   Utilizatorul care a constatat primirea unui produs necorespunzător cu obiectul căruia ii este destinat, poate face uz de garanția oferita de Vânzător in temeiul legii nr. 449/2003. Aceasta constatare se va efectua in prezenta unui reprezentant al firmei, iar daca acest lucru nu este posibil, prin punerea la dispoziția firmei de materiale ce fac dovada neconformității (poze, înregistrări video)


   Soluționarea situațiilor ce constituie obiectul garanției se va realiza prin returnarea contravalorii produsului achiziționat sau prin înlocuirea acestuia cu un alt produs ce nu prezinta problema constatata si care va corespunde d.p.d.v tehnic.


   Toate Bunurile, cu excepția Bunurilor resigilate, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației in vigoare si politicilor comerciale ale producătorilor. Bunurile sunt noi (excepție Bunurile resigilate), in ambalajele originale sau ambalate de către Vânzător si provin din surse autorizate de fiecare producător in parte.


   Certificatele de garanție fie sunt emise direct de producător, in cazul in care acesta are o rețea de service naționala, fie sunt emise de către Vânzător. Certificatul  garanție poate fi emis și în format electronic sau regăsit online – în special din motive de protejarea a mediului.


   Utilizatorul poate solicita certificatul de garanție pe toată perioada de garanție a produsului – în format electronic.


   Garanția produselor resigilate poate fi diferită ca termen și condiții de cea a produselor noi.

Product added to wishlist
Product added to compare.